Antena 3 CNN Actualitate PSD: „Bugetul acestui an aduce investiții mai mari decât oricând și continuă să îmbunătățească viața oamenilor”

PSD: „Bugetul acestui an aduce investiții mai mari decât oricând și continuă să îmbunătățească viața oamenilor”

PSD: „Bugetul acestui an aduce investiții mai mari decât oricând și continuă să îmbunătățească viața oamenilor”
13 Mar 2019   •   14:44

Partidul Social Democrat a anunțat că bugetul pe anul 2019 aduce cele mai mari investiții de până acum și continuă să îmbunătățească viața oamenilor. 

„Bugetul acestui an aduce investiții mai mari decât oricând și continuă să îmbunătățească viața oamenilor.

Românii din Regiunea de nord-estul țării – una dintre cele mai sărace – vor primi între 5.000 și 10.000 de euro pentru amenajări necesare pentru un standard normal de civilizație. Concret, este vorba despre eliminarea wc-urilor medievale din fundul curții și înlocuirea lor cu toalete în interiorul locuinței, despre izolarea caselor și montarea de ferestre termopan.

Este un proiect pilot, finanțat în premieră în bugetul acestui an, care urmează să fie extins la nivelul întregii țări. Poate părea minor, dar este esențial pentru sănătatea și siguranța sanitară a comunităților și, nu în ultimul rând, este și o chestiune de respectare a drepturilor fundamentale ale omului.

Această inițiativă, care se adaugă multor altora, de la apărarea națională până la chestiuni care țin de viața cotidiană, ilustrează modul în care guvernarea PSD înțelege ce este important pentru oameni și vine în sprijinul lor.

Așadar, după majorarea consistentă a salariului minim și a pensiilor, după ce am asigurat medicilor și profesorilor venituri mai mari și condiții mai bune, vom încerca acum să rezolvăm o problemă dintotdeauna a satului românesc.

Și nu ne vom opri aici. România merită mai mult! Iar guvernarea noastră va aduce românilor toate lucrurile bune pe care le merită!”. 

 

×
Parteneri
Urgia albă loveşte din nou România . Zonele vizate de lapoviţă şi ninsori
x close