Antena 3 CNN Actualitate PSD: Guvernul PNL îi taxează pe români cu 700 de euro de persoană

PSD: Guvernul PNL îi taxează pe români cu 700 de euro de persoană

Reprezentanții Partidului Social Democrat au postat un mesaj pe o rețea socială în care critică dur Guvernul PNL. ”Liberalii lui Iohannis le iau românilor din portofel câte un salariu mediu în fiecare an, vreme de un deceniu”.

PSD: Guvernul PNL îi taxează pe români cu 700 de euro de persoană
Sursa foto: pixabay
de Laura Dinu    |    28 Iul 2020   •   11:40

Guvernul PNL mai pune un bir pe spinarea românilor. 2,7 de milioane de oameni sunt taxați cu aproape 700 de euro de persoană pentru reabilitarea termică a locuinței.

Guvernele PSD au sprijinit primarii să facă lucrările de eficientizare energetică, finanțându-le cu bani de la buget și cu fonduri europene. Grija noastră a fost să nu atingem de banii oamenilor!

Liberalii lui Iohannis, care se laudă cu cele 80 de miliarde de euro obținute de la Bruxelles, le iau românilor din portofel câte un salariu mediu în fiecare an, vreme de un deceniu. Și le spun, cinic, că românii își pot recupera banii fiindcă, într-o casă eficientă energetic, nu vor ma răci - deci vor da mai puțini bani medicilor!

Asta înseamnă măreața relansare economică a țării in viziunea PNL: Iohannis și Orban vând țării iluzii, singura certitudine fiind că românii plătesc!

Guvernați, NU mai aberați!
”, scriu reprezentanții.

×
Subiecte în articol: PSD PNL euro
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close