Antena 3 Actualitate PSD, mesaj pentru primarii nemulțumiți: Unii confundă bugetul de stat cu bugetul de stat consolidat

PSD, mesaj pentru primarii nemulțumiți: Unii confundă bugetul de stat cu bugetul de stat consolidat

31 Ian 2019   •   11:49
PSD, mesaj pentru primarii nemulțumiți: Unii confundă bugetul de stat cu bugetul de stat consolidat
Sursa foto: Foto: Agerpres

PSD le trasminte un mesaj primarilor nemulțumiți de modul în care s-a realizat proiectul de buget pentru acest an.

"Așa cum a spus președintele PSD, bugetul comunităților locale va fi în 2019 cel mai mare din istoria României și va reprezenta aproape jumătate din valoarea bugetului de stat (77 : 164,5 =47%). Cu bună știință sau din neștiință, unii confundă bugetul de stat cu bugetul de stat consolidat și ajung la alte rezultate. Înțelegem mizele politice care îi mână când critică Guvernul, dar e inacceptabil că îi mint pe cetățenii care i-au votat.

99,9% dintre primarii din România apreciază bugetul rezultat, așa cum reiese din adresa Asociației Comunelor din România, transmisă doamnei premier: „Apreciem propunerea rezultată în urma consultărilor (...) ca prin Legea bugetului de stat pe anul 2019, pentru secțiunea de funcționare a bugetelor locale să se asigure 1.200 lei/locuitor la nivelul comunelor, orașelor și municipiilor”. Celor care continuă să critice le spunem doar atât: mai puțină politică și mai multă onestitate față de comunitățile pe care le conduc", se arată în comunicatul postat pe pagina de Facebook a partidului. 

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close