Antena 3 CNN Actualitate PSD Neamţ cere demisia de onoare a prefectului de Neamț

PSD Neamţ cere demisia de onoare a prefectului de Neamț

Solicitarea vine în contextul în care reprezentantul guvernului în teritoriu în județul Neamț a apărut în presă alături de personaje ce fac parte din lumea interlopă.

PSD Neamţ cere demisia de onoare a prefectului de Neamț
Sursa foto: Facebook
de Georgiana Adam    |    04 Dec 2020   •   19:30

PSD Neamț solicită public prefectului George Lazăr să le explice cetățenilor din județul Neamț care sunt legăturile sale cu personaje ce fac obiectul unor anchete sau care au fost deja condamnate pentru nerespectarea legii și dacă are vreo obligație de orice fel față de aceste persoane, notează ziardepiatraneamț.

"Ca urmare a informațiilor apărute în presa națională în aceste zile, PSD Neamț solicită public prefectului George Lazăr să le explice cetățenilor din județul Neamț care sunt legăturile sale cu personaje ce fac obiectul unor anchete sau care au fost deja condamnate pentru nerespectarea legii și dacă are vreo obligație de orice fel față de aceste persoane”, se transmite în comunicatul de presă.

PSD Neamţ cere demisia de onoare sau demiterea prefectului George Lazăr

"Totodată, Organizația județeană a PSD Neamț solicită public demisia prefectului George Lazăr. Considerăm că este momentul ca prefectul să facă un pas în spate până la lămurirea problemei care îl privește în mod direct. Dacă nu va găsi de cuviință să-și dea demisia de onoare, îi solicităm premierului Ludovic Orban să îl demită de urgență”, mai spune PSD Neamţ, în comunicatul de presă.

PSD Neamţ: "Apucăturile lui George Lazăr trebuie aspru taxate și un astfel de om nu poate fi prefect”

"Nu este posibil ca nemțenii să fie reprezentați de un astfel de personaj care de la preluarea funcției a reușit să atragă Instituția prefectului în jocuri politice murdare. Apucăturile lui George Lazăr trebuie aspru taxate și un astfel de om nu poate fi prefect! Nu ne onorează ca reprezentantul Guvernului în Neamț să fie prieten al interlopilor și de aceea cerem public primului ministru să își ia prefectul din fruntea județului.

Este neapărat nevoie ca la nivelul conducerii Prefecturii Neamț să se ia decizia unei schimbări rapide! Acest om nu poate fi responsabil de organizarea și buna desfășurare a alegerilor parlamentare de pe 6 decembrie și nici de respectarea legilor”, a mai precizat PSD Neamţ în comunicatul de presă.

 

×
Subiecte în articol: PSD Neamţ
Parteneri
Noile hărţi de la ANM. Ce urmează după vremea neobişnuită
x close