Antena 3 Actualitate PSD: Orban nu vrea plafonarea prețului la măști, pentru că pe ale sale nu le plătește din buzunarul său!

PSD: Orban nu vrea plafonarea prețului la măști, pentru că pe ale sale nu le plătește din buzunarul său!

28 Apr 2020   •   17:06
PSD: Orban nu vrea plafonarea prețului la măști, pentru că pe ale sale nu le plătește din buzunarul său!
Sursa foto: foto: Facebook-Marcel Ciolacu/gov.ro

PSD îl atacă, marți, într-o postare pe Facebook, pe Ludovic Orban, după ce premierul a afirmat că nu este necesară plafonarea prețului măștilor de protecție.

Potrivit social-democraților, suma pe care un român ar trebui să o cheltuiască pentru achiziția măștilor pe care să le folosească în drum spre serviciu și la locul de muncă s-ar ridica la 700 de lei.

"Premierul Ludovic Orban nu crede că va fi necesară plafonarea prețului pentru măști, dar e sigur că vor fi aplicate amenzi celor care nu le vor purta.

Probabil că dacă ar fi trebuit să plătească din propriul buzunar măștile, ar fi constatat cu surpindere cât îl costă doar mersul la serviciu:

- 8 ore la birou = 5 măști / zi (specialiștii recomandă ca o mască să fie purtată 1,5 ore)
- drumul spre birou și retur X 1 mască = 2 măști/zi
-  7 măști X 20 zile = 140 măști/ lună
- 140 X 5 ron = 700 ron/lună/persoană

Oare inginerul Orban, cel care câștiga 3.000 de lei pe lună, ca unic întreținător al familiei, ce i-ar spune premierului Orban despre plafonarea prețului pentru măști?", e mesajul postat pe Facebook.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close