Antena 3 CNN Actualitate PSD pregătește apărarea premierului Viorica Dăncilă la moțiune

PSD pregătește apărarea premierului Viorica Dăncilă la moțiune

PSD pregătește apărarea premierului Viorica Dăncilă la moțiune
Sursa foto: Foto: gov.ro
28 Mai 2019   •   10:25

PSD îşi găseşte un aliat suprinzător după pierderea alegerilor şi a preşedintelui. În aşteptarea moţiunii de cenzură, Viorica Dăncilă ar putea să îi ofere lui Victor Ponta şefia Camerei Deputaţilor în schimbul sprijinului pentru menţinerea majorităţii în acest for. Ponta a anunţat că va accepta această variantă, iar liderii PSD precum Ecaterina Andronescu nu o exclud.

E foarte complicată situația pentru PSD. În momentul de față, niciunul dintre partide nu poate să impună un președinte la Camera Deputaților în locul lui Liviu Dragnea. Nici PSD nu poate fără votul altor partide și nici Opoziția singură nu poate impune un candidat pentru șefia Camerei, așa că vor trebui să fie mai multe alianțe. 

În PSD sunt mai multe voci care și-ar dori ca postul de președinte al Camerei să rămână la ei, dar există și voci care susțin că nu strică să negocieze cu PRO România pentru că Victor Ponta e apropiat ca ideologie de acest partid. 

Urmează o moțiune de cenzură în curând, așa că PSD trebuie să strângă rândurile pentru a rezista la guvernare. 

×

Poliţiştii nu au mai întâlnit aşa ceva niciodată

Un şofer din Bucureşti a ieşit pozitiv la şapte din cele opt substanţe pe care aparatul Drugtest este programat să le detecteze

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close