Antena 3 CNN Actualitate PSD, reacție după ce Iohannis a respins bugetul: Președintele minte!

PSD, reacție după ce Iohannis a respins bugetul: Președintele minte!

PSD, reacție după ce Iohannis a respins bugetul: Președintele minte!
22 Feb 2019   •   14:18

Membrii PSD l-au acuzat, vineri pe Klaus Iohannis de minciună, după ce șeful statului a criticat bugetul pe 2019 și a sesizat Curtea Constituțională cu privire la această lege trimisă la priomulgare.

”Iohannis minte! Tot ce a spus despre bugetul propus de PSD+ALDE este o minciună”, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a PSD.

Iohannis Bețe-n Roate nu vrea ca economia națională să meargă bine în Guvernarea PSD. Este hotărât să-i facă pe români să sufere, doar pentru a putea da vina pe PSD la viitoarele alegeri prezidențiale. 

Dacă bugetul propus de PSD+ALDE nu este bun, cum a putut Iohannis să aprobe bugetul Guvernului Cioloș care prevedea cu 10 miliarde mai puțin la Educație, cu 16 miliarde mai puțin la Sănătate și cu 10 miliarde mai puțin pentru comunitățile locale! 

Este o minciună că autoritățile locale ar fi primit mai puțin cu 1 miliard față de anul trecut! Au primit cu 4,6 miliarde în plus! Este o minciună sfruntată că bugetul pentru partide a crescut de 20 de ori, a crescut de 1,6 ori, inclusiv pentru partidul lui Iohannis. 

PNL a fost cel care a cerut în Parlament majorarea banilor pentru partide și același Iohannis a promulgat legea fără obiecții. Este o minciună că Educația e subfinanțată! În 2019, Educația a primit cel mai mare buget din istorie: 31,2 miliarde lei, față de numai 21,6 în „Guvernul lui Iohannis”. Motivul real pentru care Iohannis nu a aprobat bugetul este că PSD a tăiat bani de la serviciile secrete și i-a alocat pentru educația și sănătatea copiilor din România”, scrie PSD pe Facebook.

×
Subiecte în articol: reactie Iohannis buget Klaus Iohannis
Parteneri
Un nou cutremur puternic în zona seismică Oltenia
x close