Antena 3 CNN Actualitate Ciolacu: Pentru a putea opri pandemia trebuie să oprim mai întâi PNL să guverneze

Ciolacu: Pentru a putea opri pandemia trebuie să oprim mai întâi PNL să guverneze

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, alături de dr. Alexandru Rafila, Sorin Grindeanu şi alţi specialişti social-democrați, au prezentat, joi seară, soluţiile PSD pentru criza sanitară.

Ciolacu: Pentru a putea opri pandemia trebuie să oprim mai întâi PNL să guverneze
de Claudia Popovici    |    26 Noi 2020   •   18:31

"Zi de zi, pas cu pas vedem efectele eşecului PNL. Da România a avut un mare ghinion. Ghinionul celui mai incompetent Guvern pe timpul celei mai mari crize sanitare pe care a avut-o România în ultimii 30 de ani.

Un guvern care se ține cu dinții de putere și indiferent total de oameni și de viața lor. Adevăratul virus cu care se confruntă astăzi România se numește incompetență, se numește neglijență pe scurt PNL, iar singurul vaccin anti-Orban este votul.

Pentru a putea opri pandemia trebuie să oprim mai întâi PNL-ul să guverneze, să-l oprim pe Orban să închidă școli, biserici, să îl oprim pe Cîțu să facă noi și noi împrumuturi, s-o oprim pe Anisie să ne distrugă copiii. Pe 6 decembrie românii trebuie să voteze în siguranță pentru a salva viața, pentru a redeschide școlile în siguranță pentru locuri de muncă sigure, pentru pensia meritată după o viață de muncă.

Pe 6 decembrie trebuie să ne luăm viața înapoi. Pe 6 decembrie trebuie să ne salvăm", a spus Marcel Ciolacu, liderul PSD

×
Subiecte în articol: PSD
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close