Antena 3 CNN Actualitate Psihiatrul Gabriel Diaconu, despre tragedia din Caracal: „Probele se acumulează și fiecare e din ce în ce mai îngrijorătoare”

Psihiatrul Gabriel Diaconu, despre tragedia din Caracal: „Probele se acumulează și fiecare e din ce în ce mai îngrijorătoare”

Psihiatrul Gabriel Diaconu, despre tragedia din Caracal: „Probele se acumulează și fiecare e din ce în ce mai îngrijorătoare”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
27 Iul 2019   •   16:36

Psihiatrul Gabriel Diaconu a comentat la Antena 3 cazul celor trei fete dispărute în Caracal. Coincidență sau nu, toate victimele purtau numele de Mihaela. 

„E preferabil să rămânem în zona coincidenței numelor fetelor dispărute. De când discutăm acest lucru în spațiul public, se întâmplă două lucruri. Probele se acumulează și fiecare e din ce în ce mai îngrijorătoare. Evident că odată cu trecerea timpului crește și presiunea spre autorități de a clarifica calitatea suspectului care se află în custodie, dacă va fi sau nu învinuit. Pentru că vorbim de rămășițe umane, nicidecum de cadavre intacte, care e identitatea lor și dacă vorbim de una sau mai multe victime și măsura în care aceste victime sunt doar în aria adiacentă locului unde a fost găsită persoana. De-a lungul timpului România a cunoscut multiple feluri de criminali în serie. Unii dintre ei omorau aici, după care mergeau în alt oraș și își continuau cariera. Alții au comis crime într-o parte a Bucureștiului sau în zona unui anumit județ. S-ar putea să ne uităm la un caz cu foarte multe ramificații, tocmai de aceea fiecare element are relevanță, dar e și tentant să asociezi lucru pentru a afla mai multe despre făptași. ”, a spus Gabriel Diaconu. 

×
Subiecte în articol: Gabriel Diaconu fete
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close