Antena 3 CNN Actualitate Psihiatrul Gabriel Diaconu, despre violul în ritual satanic de la Giurgiu: ”E vorba de o scenografie menită să satisfacă fantezia violatorului”

Psihiatrul Gabriel Diaconu, despre violul în ritual satanic de la Giurgiu: ”E vorba de o scenografie menită să satisfacă fantezia violatorului”

Psihiatrul Gabriel Diaconu, despre violul în ritual satanic de la Giurgiu: ”E vorba de o scenografie menită să satisfacă fantezia violatorului”
05 Noi 2019   •   11:14

Medicul psihiatru Gabriel Diaconu a comentat, într-o intervenție telefonică la Antena 3, cazul halucinant de la Giurgiu, unde o adolescentă de 16 ani a fost drogată și violată după un ritual satanic, de un bărbat de 25 de ani.

”Să nu confundăm ritualul cu natura infracțiunii. De multe ori, astfel de gesturi se întâmplă sub o oarecare umbrelă. Crima sexuală, crima cu violență este făcută de o persoană care este motivată și anticipează anumite consecințe din fapte. Scena infracțiunii e una neobișnuită, care poate să adauge la rechizitoriu, ca factor de gravitate. Dar nu vorbim de un ritual, ci de o butaforie, o scenografie menită să satisfacă fantezia făptașului”, a spus Gabriel Diaconu, la Antena 3.

Totodată, medicul subliniază că adolescenta va avea nevoie de terapie pentru a depăși trauma, cu atât mai mult cu cât ea a fost drogată și are „o gaură de memorie” ceea ce face ca persoana „să nu aibă ce jeli, ce descărca din memorie”.

×
Subiecte în articol: Gabriel Diaconu
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close