Antena 3 Actualitate Psihiatrul Gabriel Diaconu, după ce a aflat de moartea Cristina Țopescu: "E oribil. Îngrozitor. Mai avea multe lucruri de făcut"

Psihiatrul Gabriel Diaconu, după ce a aflat de moartea Cristina Țopescu: "E oribil. Îngrozitor. Mai avea multe lucruri de făcut"

12 Ian 2020   •   22:49
Psihiatrul Gabriel Diaconu, după ce a aflat de moartea Cristina Țopescu: "E oribil. Îngrozitor. Mai avea multe lucruri de făcut"

Cristina Țopescu a murit la 59 de ani. O vecină a sunat la 112 pentru că nu o mai văzuse de pe 19 Decembrie. Polițiștii au găsit-o în pat, îmbrăcată de somn.

Psihiatrul Gabriel Diaconu a avut o primă reacție după ce aflat vestea tristă. 

"Tocmai am aflat că a murit Cristina Topescu. E foarte greu să procesez informația. Cristina a fost unul dintre jurnaliștii pe care îi respect, cu care am colaborat nu o singură dată, de-a lungul anilor. O știu din perioada când era imaginea știrilor la Prima Tv, m-am reîntâlnit cu ea și am făcut mai multe emisiuni în perioada ei la Antena 3. E oribil. Îngrozitor. Mai avea multe lucruri de făcut, de zis pentru țara asta căreia i-a dat atât de mult, și care până la urmă i-a dat atât de puțin înapoi. Păcat. Atât de păcat", a spus Diaconu. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
TOP articole pe Antena 3:
Parteneri
x close