Antena 3 CNN Actualitate Psihiatrul Tudorel Butoi, despre crimele şocante din Caracal: ''Este un pshiopat criminal în serie motivat sexual!''

Psihiatrul Tudorel Butoi, despre crimele şocante din Caracal: ''Este un pshiopat criminal în serie motivat sexual!''

Psihiatrul Tudorel Butoi, despre crimele şocante din Caracal: ''Este un pshiopat criminal în serie motivat sexual!''
26 Iul 2019   •   15:36

Psihiatrul Tudorel Butoi a intervenit în direct la Antena 3, unde a vorbit despre crimele care au oripilat şi revoltat o întreagă ţară, dar şi despre procedurile birocratice care au întârziat ca poliţiştii să intervină în casa mecanicului auto.

''Plătim naivităţile şi vulnerabiliăţile dreptului şi procedurilor realizate de nişte doctrinari naivi care nu s-au confrunat niciodată cu momente operative de genul acesta. Le spun că în Statele Unite, mandatul se ia de pe maşină. Agentul pe maşină este pus în situaţia de a-şi activa baza de date şi îl înştiinţează pe judecător pe mail că se află în faţa unei situaţii de genul acesta (...) Este un  pshiopat criminal în serie motivat sexual. Munca este laborioasă. O să se facă percheziţii, confruntări, o să se realizeze expertize. O să se facă expertiza antropologică, pentru a se vedea legăturile dintre piesele, fragmentele cu persoane dispărute'', a spus psihiatrul Tudor Butoi.

 

 

×
Subiecte în articol: Tudorel Butoi criminal Caracal fete
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close