Antena 3 CNN Actualitate Psiholog criminalist: Singurul vinovat în cazul triplei crime de la Cernavodă este Bogdan Mitu

Psiholog criminalist: Singurul vinovat în cazul triplei crime de la Cernavodă este Bogdan Mitu

Psiholog criminalist: Singurul vinovat în cazul triplei crime de la Cernavodă este Bogdan Mitu
Sursa foto: Foto: Video News
09 Ian 2011   •   16:16

Singurul vinovat în cazul tripei crimei de la Cernavodă este Bogdan Mitu. Într-un interviu pentru Antena 3, psihologul criminalist al Inspectoratului de Poliţie Constanţa explică modul în care Mitu a reuşit să îl determine pe prietenul său, Giani Deli Iorga, să-i ucidă pe socrii săi, dar şi cum a reuşit să o domine psihic timp de şapte ani pe soţia sa Gabriela pe care a aruncat-o în Dunăre.

Psihologul Poliţiei din Constanţa sintetizează relaţia dintre Bogdan Mitu şi Giani Deli Iorga: primul este autorul moral al crimelor, iar cel de-al doilea este un tartor şi un papagal.

Mitu a dezvoltat în timp o dominaţie puternică asupra prietenului său. A făcut în aşa fel încât Giani Deli Iorga să se identifice cu problemele lui. Mai exact, să îi trăiască viaţa şi problemele!

Prima victimă a lui Bogdan Mitu a fost însă chiar soţia sa. Potrivit criminalistului, bărbatul a ţinut-o sub teroare încă de când s-au cunoscut. Pe atunci, fata avea doar 14 ani.

Pe de altă parte, psihologul susţine că Bogdan Mitu nu suferea de o boală incurabilă, aşa cum s-a vehiculat. Criminalistul este de părere, de asemenea, că Mitu s-a înecat şi el împreună cu soţia sa. Apa era mult prea rece, spune Chesnoiu, iar bărbatul ar fi putut scăpa doar dacă ar fi avut în apropiere haine uscate şi o maşină cu care să dispară.

 

×
Subiecte în articol: crima Cernavoda psiholog
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close