Antena 3 CNN Actualitate Un pui de urs "l-a ajutat" pe un șofer să pornească mașina, pe Trasfăgărășan | "Așa se întâmplă dacă rămâi fără motorină!"

Un pui de urs "l-a ajutat" pe un șofer să pornească mașina, pe Trasfăgărășan | "Așa se întâmplă dacă rămâi fără motorină!"

Un pui de urs din zona Transfăgărășan a împins mașina unui turist ca și cum ar încerca să îl ajute să o pornească, chiar sub ochii mamei lui. Videoclipul a ajuns viral pe Facebook și TikTok.

Un pui de urs "l-a ajutat" pe un șofer să pornească mașina, pe Trasfăgărășan | "Așa se întâmplă dacă rămâi fără motorină!"
Sursa foto: Facebook | Meteoplus
de Ioana Mircea    |    21 Aug 2022   •   17:36

Un videoclip a ajuns viral pe Facebook, după ce în imagini a fost surprins un pui de urs care împingea o mașină pe Transfăgărășan, chiar sub ochii mamei lui.

Mașina unui turist se afla pe loc iar în timp ce a pornit, micuțul urs a început să împingă spatele mașinii, ca și cum ar încerca să îl ajute pe șofer să pornească mașina.

Întâmplarea a avut loc chiar sub ochii mamei micuțului, care se afla în spatele balustradei drumului și se uita la el.

Postarea a strâns peste 29 de mii de vizualizări iar oamenii au comentat acțiunea întâmplată.

"Asa se întâmplă dacă ramai fără motorina ai ajutor!", a comentat cineva pe Facebook. Cu toate acestea au fost și comentarii care susțin că urșii ar trebui să fie duși în locuri special amenajate pentru ei, pentru a nu fi puși în pericol și pentru a nu pune la rândul lor viața oamenilor în pericol.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Transfăgărășan ursi
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close