Antena 3 CNN Actualitate Atât i-a dus mintea! Trei muncitori din Neamţ au scos patru pui de urs din bârlog şi i-au aruncat în zăpadă. Ce a urmat este revoltător

Atât i-a dus mintea! Trei muncitori din Neamţ au scos patru pui de urs din bârlog şi i-au aruncat în zăpadă. Ce a urmat este revoltător

Patru pui de urs sunt luaţi de de undeva, din pădure, şi aruncaţi într-un alt loc, în susul unei pante, în zăpadă.

Atât i-a dus mintea! Trei muncitori din Neamţ au scos patru pui de urs din bârlog şi i-au aruncat în zăpadă. Ce a urmat este revoltător
de Georgiana Adam    |    19 Feb 2021   •   09:06

Presa locală din Piatra Neamţ, care a semnalat acest incident, relatează că este vorba, probabil, de muncitori de la o exploatare forestieră. 

Imagini filmate de cu telefonul mobil îi arată pe doi dintre muncitori urcând panta, fiecare cu câte doi pui de urs în mână. 

Odată ajunşi în vârful pantei, cei doi se apucă să le verifice sexul micuţelor animale.

"Două ursoaice şi doi urşi", se aude spunând cel de-al treilea individ, care filmează cu telefonul. 

Publicaţia ziardepiatraneamt.ro menţionează că filmarea, care nu este datată, a fost trimisă de un bărbat din zona Bicazu Ardelean - Neamţ unei alte persoane într-un mesaj privat.

Poliţia, sesizată în privinţa persoanei care a realizat filmarea

Publicaţia semnalează că, dincolo de cruzimea de a lua şi abandona în zăpadă micuţele animale, bărbaţii din viceoclip dau dovadă de o rară inconştienţă şi se expun pericolului de a fi atacaţi de ursoaică.

Ziariştii publicaţiei anunţă că vor pune la dispoziţia poliţiei datele pe care le au în legătură cu persoana care care a distribuit imaginile.

Conform sursei citate, într-o astfel de situaţie, în cara sunt întâlnite animale sălbatice în pădure, nu trebuie interacţionat cu ele, ci trebuie apelat numărul de urgenţă 112 sau Ocolul Silvic zonal.

Atenţie, persoanele din imaginile următoare folosesc limbaj explicit!

 

×
Subiecte în articol: pui de urs Neamţ
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close