Antena 3 CNN Actualitate Punct suplimentar de control pe aeroportul din Bruxelles. Pierderile estimate sunt uriașe

Punct suplimentar de control pe aeroportul din Bruxelles. Pierderile estimate sunt uriașe

Punct suplimentar de control pe aeroportul din Bruxelles. Pierderile estimate sunt uriașe
Sursa foto: Foto: pixabay.com
29 Mar 2016   •   12:18

Aeroportul din Zaventem, atacat de terorişti săptămâna trecută, rămâne închis şi marţi. Cele mai multe zboruri către Bruxelles sunt deviate spre Olanda. Astăzi, oficialii aeroportului vor pune la punct un nou sistem provizoriu de acces şi vor testa în ce măsură pasagerii pot fi îmbarcaţi în siguranţă începând de miercuri.

Într-o prima fază, prioritate vor avea zborurile transatlantice, pentru cele din Europa rămân în vigoare rutele deviate prin Olanda.

În noua configuraţie, care implică un nou punct suplimentar de control al accesului pasagerilor, Aeroportul din Zaventem nu va putea procesa decât aproximativ 800 de călători pe oră, mult mai puţini decât cei 5.000 pe oră care se îmbarcau pe Zaventem înainte de atentate. O scădere care se cuantifică deja în zeci de milioane de euro pierderi.

Sursa: stiri.tv.ro

În noua configuraţie, care implică un nou punct suplimentar de control al accesului pasagerilor, Aeroportul din Zaventem nu va putea procesa decât aproximativ 800 de călători pe oră, mult mai puţini decât cei 5.000 pe oră care se îmbarcau pe Zaventem înainte de atentate. O scădere care se cuantifică deja în zeci de milioane de euro pierderi. - See more at: http://stiri.tvr.ro/punct-suplimentar-de-control-pe-aeroportul-zaventem-din-bruxelles--sistemul-provizoriu-de-acces-va-fi-implementat-de-miercuri_72486.html#sthash.8DCC3PvX.dpuf

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close