Antena 3 CNN Actualitate Punctul de întâlnire: Ce mecanisme bolnave ascunde încă statul român

Punctul de întâlnire: Ce mecanisme bolnave ascunde încă statul român

Punctul de întâlnire: Ce mecanisme bolnave ascunde încă statul român
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
29 Mai 2017   •   20:23

Dezvăluirile făcute de Ana Maria Pătru, fostă șefă a Autorității Electorale Permanente, au scos la iveală mecanismele care patronează alegerile din România. Aceasta a vorbit despre manevrele care s-au făcut și cine a stat în spatele structurilor de stat care au centralizat voturile.

Radu Tudor a prezentat în emisiunea „Punctul de Întâlnire” o schemă cu cele două structuri implicate în alegerile prezidențiale din 2009, conform mărturiei făcute de Ana Maria Pătru, fosta șefă AEP.

„STS, care furnizează softul pentru AEP, primește softul de la Asesoft, adică Sebastian Ghiță.

Pe de altă parte, altă persoană importantă în angrenajul acestui soft este Irina Socol, patroana firmei Siveco. Aceasta era în legătură cu Florian Coldea, SRI.

Legătura dintre Sebastian Ghiță și Florian Coldea a fost recunoscută chiar de fostul deputat înainte de fuga în Serbia. Astfel s-au putut controla voturile și tabelurile de centralizare a voturilor.

STS s-a folosit de 22.000 de telefoane mobile care a impelementat softuri prin care se centralizau datele. Tot acest aranjament s-a făcut ca rezultatul alegerilor să poată fi controlat. Eroare de 1% a oricărui soft, adică 80.000 de voturi. Diferența dintre Băsescu și Geoană a fost de 55.000 de voturi”, a prezentat Radu Tudor.

×
Subiecte în articol: Punctul de întâlnire radu tudor
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close