Antena 3 CNN Actualitate Punctul de întâlnire. Cel mai popular politician independent, reţinut de DNA. Care sunt paşii următori

Punctul de întâlnire. Cel mai popular politician independent, reţinut de DNA. Care sunt paşii următori

Punctul de întâlnire. Cel mai popular politician independent, reţinut de DNA. Care sunt paşii următori
06 Sep 2015   •   19:37

Primarul Sorin Oprescu a fost reţinut de DNA pentru luare de mită. Primarul Bucureştiului a fost ridicat de procurorii anticorupţie după ce unul din subordonaţii săi din Primăria Capitalei şi unul dintre oamenii săi de încredere au primit 25.000 de euro din cei 60.000 ceruţi pentru Sorin Oprescu, de la patru denunţători. 

 
Conform DNA, Sorin Oprescu făcea parte dintr-un  grup infracţional care cerea şpagă firmelor care aveau contracte cu municipalitatea. Partea primarului era de 10% din valoarea contractelor, deşi informaţiile de mai devreme erau că acesta beneficia de un procent din profitul brut al firmelor contractante. 
 
Subiectul a fost dezbătut în ediţia de duminică a emisiunii "Punctul de Întâlnire", realizată de Radu Tudor, la Antena 3, alături de invitaţii săi, Mircea Diaconu, europarlamentar independent şi Victor Alistar, director executiv Transparency International. 

 
"Dincolo de amănunte, eu nu mă pricep, dar prost nu este. Ţintă, cum a fost atâta timp. Eu am experinţa publică a unor alte flagranturi, cum a fost atunci cu domnul Remeş. Eu aştept cu nerăbdare ce vor hotărî judecătorii în seara asta, dar nu pot să cred că Sorin Oprescu a făcut acest lucru. Eu personal nu cred."
 

×
Subiecte în articol: Victor Alistar Punctul de întâlnire radu tudor Antena 3
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close