Antena 3 CNN Actualitate Punctul de Întâlnire. După Băsescu, ca după Ceauşescu. "Până mai ieri ridica în slăvi justiţia, astăzi o calcă în picioare"

Punctul de Întâlnire. După Băsescu, ca după Ceauşescu. "Până mai ieri ridica în slăvi justiţia, astăzi o calcă în picioare"

Punctul de Întâlnire. După Băsescu, ca după Ceauşescu. "Până mai ieri ridica în slăvi justiţia, astăzi o calcă în picioare"
10 Mai 2015   •   20:13

După regimul Băsescu, ne simţim eliberaţi ca după epoca lui Ceauşescu. Umilinţă, incompetenţă, corupţia explozivă, batjocorirea justiţiei - toate au fost suportate cu greu de milioane de oameni. Încercăm să revenim la normalitate, bun simţ şi respect pentru valorile româneşti chiar de 10 mai, fosta zi naţonală a românilor înainte de comunism.

"Aceşti zece ani au însemnat o mare pierdere. De aceea, de mult ori mă întreb dacă mai are să-l băgăm în seamă" pe Traian Băsescu, a declarat doamna Lucia Hossu Longin, invitată în emisiunea Punctul de Întâlnire.

Traian Băsescu "a readus o formă a urii de clasă, o ură pe care o manifestă şi care e trimisă către instituţiile de bază ale statului", a mai spus Lucia Hossu Longin.

"Până mai ieri ridica în slăvi justiţia, astăzi o calcă în picioare", a precizat Lucia Hossu Longin.

Traian Băsescu este vinovat pentru ceea ce i s-a întâmplat Elenei Udrea. "Şi-a bătut joc de ea, a trata-o ca pe un bufon", a spus realizatoarea tv.

×
Subiecte în articol: Punctul de întâlnire radu tudor
Parteneri
Motivul pentru care verișorul Raisei ar fi ucis-o pe fetița de doi ani
x close