Antena 3 CNN Actualitate Punctul de întâlnire: Elena Udrea îl șantajează cu închisoarea pe Traian Băsescu

Punctul de întâlnire: Elena Udrea îl șantajează cu închisoarea pe Traian Băsescu

Punctul de întâlnire: Elena Udrea îl șantajează cu închisoarea pe Traian Băsescu
Sursa foto: Foto: Agerpres
11 Apr 2017   •   20:47

Radu Tudor a prezentat în emisiunea „Punctul de Întâlnire” editorialul scris de Dan Tapalagă, „jurnalistul cel mai bine conectat la DNA”, pe siteul Hotnews.

Acesta susține că Traian Băsescu este amenințat de Elena Udrea cu închisoarea, ceea ce ar justifica și dezvăluirile din ultima vreme apărute în presa apropiaților fostului președinte.

„Fostul presedinte Traian Basescu a ajuns la un grad de disperare majora daca a ajuns sa-si puna sub semnul intrebarii cel de-al doilea mandat doar pentru a mai trimite o torpila in directia sefei DNA. Torpila a pornit initial din mana lui Dan Andronic, care a scris luni in EVZ ca in seara alegerilor din 2009, ar fi mers la Gabriel Oprea acasa unde i-a intalnit pe George Maior, pe atunci seful SRI, Florian Coldea, pe atunci prim adjunctul SRI, pe Laura Codruta Kovesi, sefa DNA si inca un personj pe care nu-l identifica, dar crede ca ar fi Petre Toba.

Desi nu o spune in clar, Andronic sugereaza ca sus-numitii lucrau la victoria lui Basescu in fata lui Geoana, avand in vedere competitia stransa dintre cei doi la prezidentialele de acum opt ani. (...)

Dupa condamnarea in prima instanta in dosarul Gala Bute, Udrea a declarat public ca nu accepta sa mearga la puscarie. Asta nu suna bine prea bine pentru Traian Basescu. La cum se arunca singur in aer, nu m-as mira sa actioneze sub amenintarea Elenei Udrea ca-l va trage dupa ea daca nu o opreste cumva pe Kovesi.

Basescu pare in stare sa rescrie istoria pentru o femeie, nu doar sa-si faca tandari tot mandatul”, scrie Tapalagă.

×
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close