Antena 3 CNN Actualitate Punctul de întâlnire: Liviu Dragnea: „Nu am mai vorbit cu Iohannis. Eu voi riposta odată şi bine”

Punctul de întâlnire: Liviu Dragnea: „Nu am mai vorbit cu Iohannis. Eu voi riposta odată şi bine”

Punctul de întâlnire: Liviu Dragnea: „Nu am mai vorbit cu Iohannis. Eu voi riposta odată şi bine”
Sursa foto: Foto: Facebook
15 Ian 2017   •   20:51

Liviu Dragnea a recunoscut în emisiunea Punctul de Întâlnire că nu a mai discutat cu şeful statului Klaus Iohannis de la investirea Guvernului Grindeanu.

„Nu am mai discutat deloc cu Iohannis. E mai rău decât anormal (că preşedintele Camerei Deputaţilor nu vorbeşte cu preşedintele ţării - n.r.), este ineficient. Dar nici nu pot să vă spun că stau şi plâng seara acasă că nu sunt sunat sau nu sunt căutat de preşedintele Iohannis, pentru că am văzut că sunt rare ocaziile, aproape deloc, când iese pe undeva şi nu îmi pomeneşte numele, nu mă atacă, nu mă jigneşte (…). Sunt foarte spumoase şi zemoase aceste subiecte. Iohannis a zis ceva de Dragnea. Dragnea ce zice? Nu răspunde, arată măsurile. PNL a spus ceva de Dragnea. Dragnea ce face? Nu răspunde. Ghiţă-Coldea, nu mai ştiu cine, Ghiţă-Kovesi, sunt spumoase, dar seara fiecare român zice, eu astăzi cât am câştigat? Eu mâine câştig mai bine? Oamenii ăştia care sunt la guvernare se ţin de promisiuni? Adică ne măresc salariile, ne măresc pensiile, dau drumul la nişte măsuri de relaxare fiscală care să ridice economia, să descătuşeze mii de motoraşe de dezvoltare economică? De astea sunt interesaţi şi atunci eu am două variante: varianta uşoară, în care să îmi ascut şi eu săbiile şi să începem să ne batem în declaraţii, foarte frumos, foarte interesant, şi cu mai puţină atenţie pe ceea ce trebuie să se întâmple pe programul de guvernare, sau varianta în care le încasez. Lumea vorbeşte despre război Iohannis-Dragnea. Eu nu sunt în război. Eu primesc, tot primesc lovituri şi jigniri. (...) Nu voi încasa la nesfârşit. Asta e de categoria 'Muscă', în fiecare zi primeşti ceva şi dai. Eu sunt obişnuit la categoria 'Super grea', o dată şi bine”, a spus preşedintele Camerei Deputaţilor.

 

 

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close