Antena 3 CNN Actualitate Punctul de Întâlnire. Mafie sub protecţie străină la Bucureşti?

Punctul de Întâlnire. Mafie sub protecţie străină la Bucureşti?

Punctul de Întâlnire. Mafie sub protecţie străină la Bucureşti?
03 Apr 2016   •   21:01

Europarlamentarul Victor Boştinaru a comentat, duminică, în emisiunea "Punctul de Întâlnire" acuzaţiile aduse de Gelu Diaconu fostului ambasador al Olandei la Bucureşti, privind o serie de presiuni, pentru protejarea unui evazionist.

„Opoziţia Olandei are la bază raporturile de forţă din interiorul UE. Ăsta e interesul politic al Olandei" a spus Victor Boştinaru, în condiţiile în care Olanda este un opozant al intrării României în Schengen şi susţine menţinerea MCV.

„Un ambasador «periat» şi lăudat de presa progresistă a venit la mine în birou, însoţit de un om de afaceri din ţara pe care o reprezenta, un evazionist notoriu, presându-mă să dispun deblocarea rambursării TVA într-un caz de evaziune (circa 20 de milioane de euro), pe care îl aveam în instrumentare. La câteva minute după ce a ieşit din biroul meu am anunţat instituţiile abilitate. În zilele următoare, citeam iarăşi prin presă o serie de elogii aduse aceluiaşi ambasador, cunoscut în spaţiul public drept un adversar al intrării României în Schengen, exact de jurnaliştii care promovează valorile occidentale şi care îl dădeau ca exemplu de bune practici şi onestitate pe acest «amic» al concetăţenilor evazionişti” a scris pe blog fostul şefi al ANAF, iar identitatea ambasadorului a fost confirmată de Victor Ponta.

×
Subiecte în articol: Victor Bostinaru mafie
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close