Antena 3 CNN Actualitate Purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, la o petrecere care ignoră regulile de protecţie pandemică

Purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, la o petrecere care ignoră regulile de protecţie pandemică

Sfidare şi ipocrizie. Purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja, a fost surprins la o petrecere unde măsurile de protecţie împotriva noului coronavirus au fost ignorate cu desăvârşire. 

Purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, la o petrecere care ignoră regulile de protecţie pandemică
de Dana Musceleanu    |    21 Oct 2020   •   12:45

Distracţia a avut loc sâmbătă seara, pe 17 octombrie, în localitatea Hărman din Braşov, unde mai mulţi petrecăreţi s-au strâns la o aniversare, scrie braşov.net.

În imagini se vede clar cum lumea se înghesuie pe ringul de dans, nimeni nu poartă mască şi se îmbrăţişază cu foc de parcă nici nu ar fi pandemie în România. Şi cum românul nu poate petrece dacă nu urcă şi poze semnificative pe net, poliţia a aflat repede.

Oamenii de ordine din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Feldioara, s-au sesizat luni din oficiu și au demarat verificări pentru a stabili cu exactitate care au fost faptele şi responsabilii.
Proprietarul imobilului în care a avut loc petrecerea, persoana sărbătorită și unul dintre invitaţi, au fost amendaţi. Polițiștii efectuează verificări în continuare pentru a identifica pe toţi participanţii la cheful de sâmbătă. 

În ceea ce îl priveşte pe purtătorul de cuvânt Ciprian Sfreja, acesta a declarat senin că la petrecere s-a menţinut distanţarea socială. Din păcate pozele şi filmările indică altceva... 

ISU Braşov: Un asemenea comportament este impardonabil

Conducerea ISU Brașov a transmis că nu va tolera comportamentul angajatului unității și că, după ce se va desfășura cercetarea, se vor stabili și măsurile care se impun.

“Un asemenea comportament este impardonabil și intolerabil. Vom dispune cercetarea prealabilă a acestui eveniment, în vederea luării măsurilor care se impun, în conformitate cu regulamentele interne”, a transmis conducerea ISU Brașov pentru Libertatea.

Judeţul Braşov a ajuns la o incidenţă de 2,9 cazuri de infectare cu noul coronavirus la mia de locuitori. La Hărman, localitatea unde a avut loc petrecerea, incidenţa era de 2,38 conform datelor din 20 octombrie. 


 

×
Subiecte în articol: ISU Braşov Ciprian Sfreja
Parteneri
Urgie la Vâlcăneşti, în Prahova. Oamenii, blocaţi în case!
x close