Antena 3 CNN Actualitate Putin a întârziat DIN NOU la o întâlnire oficială. Pe cine a supărat de această dată

Putin a întârziat DIN NOU la o întâlnire oficială. Pe cine a supărat de această dată

Putin a întârziat DIN NOU la o întâlnire oficială. Pe cine a supărat de această dată
Sursa foto: hurriyetdailynews.com
15 Iun 2015   •   17:55

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan era vizibil supărat după ce omologul său rus Vladimir Putin l-a lăsat să-l aştepte timp de mai multe minute înaintea unei întâlniri la Baku, în Azerbaidjan, scrie ziarul rus Kommersant, citat de Hurriyet în pagina electronică.
Erdogan şi Putin s-au întâlnit sâmbătă, în timpul vizitei în capitala azeră, unde au participat la ceremonia de deschidere a Jocurilor Europene.

"Întâlnirea urma să aibă loc în hotelul în care era cazat Erdogan. El şi ministrul turc de Externe Mevlüt Çavusoglu au intrat în sala de întâlnire la timp, dar înăuntru nu era nici măcar o persoană din delegaţia rusă", scrie Kommersant.
Potrivit ziarului rusesc, Erdogan a aşteptat timp de mai multe minute şi era pe punctul să părăsească sala "cu un aer ursuz", când a intrat ministrul rus de Externe Serghei Lavrov, care a asalvat situaţia.

"Am aflat că Putin nici măcar nu plecase din camera sa de hotel la momentul respectiv", scrie corespondentul Kommersant, sugerând că acesta este motivul pentru care, ulterior, Erdogan a pozat supărat alături de Putin.
Preşedintele rus, care a recunoscut anterior că unul dintre obiceiurile sale proaste este să întârzie la întâlniri, l-a făcut pe Papa Francisc să-l aştepte timp de peste o oră, weekendul trecut.

Fostul preşedinte ucrainean prorus Viktor Ianukovici a fost nevoit să-l aştepte pe şeful de la Kremlin timp de patru ore, în 2012, după ce Putin s-a întâlnit, pe drum, cu un grup de motociclişti.

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin Recep Tayyip Erdogan
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close