Antena 3 CNN Actualitate Q&A: Mama lui Victor Ponta, despre audierea la DNA. "Am simţit jena de a fi privit 40 de minute încontinuu, cu aparatele lipite de geam"

Q&A: Mama lui Victor Ponta, despre audierea la DNA. "Am simţit jena de a fi privit 40 de minute încontinuu, cu aparatele lipite de geam"

Q&A: Mama lui Victor Ponta, despre audierea la DNA. "Am simţit jena de a fi privit 40 de minute încontinuu, cu aparatele lipite de geam"
07 Mar 2015   •   22:27

Mama premierului Victor Ponta, Cornelia Naum, a vorbit la emisiunea "Q&A" de la Antena 3, despre momentele prin care a trecut odată cu audierea sa la DNA Ploieşti, în calitate de martor în dosarul în care este arestat ginerele său, Iulian Herţanu.

"Nu am avut niciodată nici un fel de emoţii în legătură cu întâlnirea cu procurorul. Am avut o oarecare teamă de întâlnirea cu presa. (...) Am simţit jena de a fi privit 40 de minute încontinuu, cu aparatele lipite de geam", a declarat mama premierului Ponta.

Totuşi, Cornelia Naum a precizat că aşteptarea de la DNA Ploieşti nu a fost din vina procurorilor, ci din cauză că, în calitate de martor, nu avea voie să fie audiată cu avocat. Cu toate acestea, avocatul a luat o delegaţie de la Bucureşti, care să ateste că, de fapt, îl reprezintă pe ginerele sau, şi are astfel dreptul să afle ce declară un martor în dosar.

Cornelia Naum a afirmat, la Antena 3, că nu înţelege de ce a fost chemată în faţa procurorilor, în calitate de martor, în dosarul în care arestat ginerele său, Iulian Herţanu, din moment ce nu a văzut niciun document al firmei S.C. Grossmann Engineering Group.

Cu toate acestea, mama premierului a declarat că, în ziua în care ginerele său a fost ridicat de acasă, la firma de contabilitate Exfin 2000 SRL, pe care o deţine împreună cu fiica sa, a avut loc o percheziţie.







×
Parteneri
Crimă șocantă în Sectorul 2 din Bucureşti: Administratora unui bloc a fost ucisă de un locatar
x close