Antena 3 CNN Actualitate Q&A: Norica Nicolai, despre alegerea de a rămâne în ALDE, peste capul conducerii PNL

Q&A: Norica Nicolai, despre alegerea de a rămâne în ALDE, peste capul conducerii PNL

12 Iul 2014   •   22:37

Eurodeputata Norica Nicolai a vorbit, în ediţia de sâmbătă a emisiunii "Q&A", despre decizia de a ignora direcţia PNL, care şi-a părăsit familia politică europeană în favoarea PPE, şi aceea de a rămâne fidelă grupului ALDE.

"Nu mi-am înşelat nici partidul, care a candidat la alegerile pentru Parlamentul European sub sigla ALDE, nu mi-am înşelat alegătorii pentru că sunt liberală şi aparţin unei familii politice. Probabil am înşelat aşteptărilor unei nomenclaturi de partid care înţelege să se substituie oricărui demers democratic într-un partid politic. Da, această nomenclatură se poate considera înşelată, însă nu de mine. Se înşeală foarte puternic în ceea ce priveşte mesajul unui partid politic şi mesajul adresat alegătorilor", a declarat Norica Nicolai, la Antena 3.

Europarlamentarul a arătat că e imposibil să susţii că a ales să rămână în grupul Alianţei Liberalilor şi Democraţilor pentru Europa  (ALDE) în cadrul Parlamentului European, având în vedere că a fost repartizată în Comisia pentru Pescuit.

Înainte de plecarea PNL din ALDE, Norica Nicolai fiind membră a Comisiei de Afaceri Externe şi Securitate.

"În România sunt cam 5 milioane de români care au această preocupare, fie ca pescuit sportiv, fie ca ocupaţie", a afirmat europarlamentarul, arătând că este mândră să facă parte dintr-o aşa comisie.

×
Subiecte în articol: Q&A cu Alessandra Stoicescu Q&A
Parteneri
Elevii vor avea o oră în plus pe săptămână, din anul școlar 2023-2024
x close