Antena 3 CNN Actualitate Profeţii crunte pentru România în 2016

Profeţii crunte pentru România în 2016

Profeţii crunte pentru România în 2016
Sursa foto: Foto: VideoNews
12 Dec 2015   •   22:23

Într-un moment internaţional foarte tensionat, apar tot mai multe voci care vorbesc despre diverse scenarii apocaliptice, de la invazii musulmane până la catastrofe naturale şi războaie mondiale. 

Astrologul Cristina Demetrescu a explicat, într-o ediţie specială Q&A, realizată de Alessandra Stoicescu, cum se reflectă mişcarea planetelor în actualele evenimente internaţionale dar şi ce urmează pentru România în 2016. 

 
"Lumea se schimbă. Pe marile perioade ale istoriei, când au fost cele mai mari conflicte, planetele grele, mari, au intrat în tensiuni. Aşa se întâmplă şi acum. Eu nu cred aceste scenarii apocaliptice. Eu nu îmi pierd optimismul. Dar din 2015, atunci când s-au aliniat mai multe planete pe axa Fecioară - Peşti, care are de-a face şi cu frica, simţim din ce în ce mai tare frica. Anumite previziuni se adeveresc. Aceste planete sunt în tensiune şi nici eu nu văd lucrurile foarte roz. Atâta timp cât în 2016 avem două careuri în T, cu planete mari, care stagnează, care pot provoca modificări serioase, e clar că există riscuri. Trebuie mult mai multă analiză, este o nouă ordine şi trebuie să încercăm să fim mai vigilenţi. (...) În harta României există nişte riscuri, mai ales când vine vorba de relaţia cu străinătatea. Nu suntem chiar feriţi din a ni se întâmpla ceva."
 
"Pe harta României, în zona aceasta a Guvernului, fiind semnul Scorpionului, acolo sunt foarte des schimbabile energiile. Va rezista acel Guvern care va fi extrem de puternic, solid şi vertical. Până atunci vor veni din nou şi din nou. Schimbări până când vom ajunge în punctul în care să putem să ne salvăm."
 
"De anul viitor vor fi mişcări de trupe extrem de puternice, atât pe zona Guvernului, cât şi în zona Parlamentului. Este o perioadă extrem de agitată, datorită intrării lui Marte în ecuaţie. Va sta până în luna septembrie pe teritoriul acesta al Guvernului. Marte mai şi retrogradează, deci problemele se vor şi întoarce. Guvernul Cioloş trebuie să fie "the best", ca să zic aşa, ca să reziste. Nu vorbesc despre premier, poate să fie vorba despre orice cabinet, despre tot aparatul."
 

×
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close