Antena 3 CNN Actualitate RA-APPS cheltuie 1,5 milioane lei pentru încălzirea apei din piscinele de protocol din staţiunea Neptun

RA-APPS cheltuie 1,5 milioane lei pentru încălzirea apei din piscinele de protocol din staţiunea Neptun

RA-APPS cheltuie 1,5 milioane lei pentru încălzirea apei din piscinele de protocol din staţiunea Neptun
Sursa foto: Foto: Agerpres
02 Feb 2013   •   18:17

RAAPS cheltuie 1 milion şi jumătate de lei pentru a încălzi apa din piscinele de protocol din staţiunea Neptun. Contractul a fost atribuit în decembrie anul trecut, în urma unei licitaţii, unei societăţi comerciale dintr-o comună buzoiană.

În condiţiile în care cei mai mulţi demnitari vin în vilele de protocol de la Neptun vara, în mod normal nu se justifică această cheltuială, însă RA-APPS are un cu totul alt punct de vedere.

Pentru ca demnitarii să se simtă confortabil, în eventualitatea în care ajung la malul mării, Regia a decis să achiziţioneze combustibil pentru încălzirea centralelor termice, mai exact pentru prepararea apei menajere şi pentru încălzirea apei pentru toate piscinele de protocol din complex.

În acest sens a fost organizată o licitaţie la care au participat patru firme şi a fost declarată câştigătoare o firmă din Buzău care va primi pentru acest serviciu nu mai puţin de 15 miliarde de lei vechi.

Firma care a câştigat licitaţia nu poate fi considerată "străină", aceasta a mai câştigat, în urmă cu ceva timp, un contract şi a furnizat combustibil Primăriei din Mangalia.



×
Subiecte în articol: vila protocol RA-APPS Neptun Covasna licitatie
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close