Antena 3 CNN Actualitate RADET a anunţat că va începe furnizarea căldurii de luni seară

RADET a anunţat că va începe furnizarea căldurii de luni seară

RADET a anunţat că va începe furnizarea căldurii de luni seară
27 Oct 2008   •   18:26

După ce în majoritatea blocurilor din cartierele aflate în sectoarele 3 şi 6 oamenii au tremurat în propriile locuinţe, RADET a anunţat că de luni seară va relua furnizarea căldurii.
Bucureştenii s-au plâns că, deşi în ultimele nopţi temperaturile au scăzut până la 4-5 grade Celsius, caloriferele au rămas îngheţate. Motivul invocat de RADET pentru această situaţie ţine de regulile impuse de regie. În plus, la centrala care deserveşte cartierele Titan, Pantelimon şi Colentina a survenit o avarie.
RADET promite că până la sfârşitul acestei zile situaţia se va remedia şi căldura va ajunge în toate locuinţele.
Dacă şi dumneavoastră aveţi probleme cu furnizarea căldurii în zona în care locuiţi, ne puteţi trimite mesaje pe adresa [email protected]. .
Iată câteva dintre mail-urile primite pe adresa redacţiei:
Mariana Ştefănescu: "Eu locuiesc în sectorul 4, pe str. Izvorul Rece nr. 7. Noi nu avem căldură, dar nu am primit deloc în toamna asta. La început nu prea ne-a păsat, deoarece pereţii erau calzi şi era suportabilă temperatura în apartament. Dar acum s-au răcit pereţii, soare nu prea a mai fost şi ne-am scos plapuma şi hainele groase. De ce suntem la cheremul celor de la RADET când avem repartitoare de căldură şi cei care nu vor căldură îşi pot închide caloriferele? Tot mentalitate învechită. După 20 de ani aproape, tot "vechiturile" hotărăsc pentru noi".
Elena Daneci: "Mă număr printre nefericiţii care nu au căldură. Am reclamat lipsa căldurii la diverse instituţii (RADET, Primăria Capitalei) şi am primit răspunsuri diferite. Oricum m-am trezit la uşă cu doi instalatori de la RADET. Le-am explicat că nu la blocul nostru e problema, că nu avem căldură pentru că nu au furnizat-o ei. I-am întrebat dacă ştiu ce temperatură a fost în punctul lor termic. "Pai noi suntem instalatori nu fochişti". Fără cuvinte! Vă mulţumesc - str. Soldat Lazăr Florea, nr. 1, sect.2".
Daniela Farcaş: "Nici în sectorul 4, calea Văcăreşti, nu avem căldură, iar apa caldă e ''călduţă'' şi nu avem restanţe la întreţinere".
Valentina Cosac: "Locuiesc in Bucuresti B-dul 1 Decembrie 1918 sector 3 toate apartamentele si partile comune din asociatie sunt contorizate. RADET a inceput sa furnizeze agent termic din data da 23/09/2008 in zona in care stau. Vana din subsolul blocului va fi deschisa doar la 01 noiembrie si se va inchide la 01 aprilie. Vi se pare normal să nu am dreptul de a beneficia de căldură? Menţionez că aceasta nu este o hotarare a asociaţiei de proprietari, nu sunt datornică şi nu sunt beneficiară a subvenţiei pentru caldură".
Tatiana Stan: "Sunt zone în care nu s-a furnizat niciodată căldură în această toamnă. Este vorba de zona Izvorul Rece nr. 1, lângă Spitalul de copii Marie S.Curie (Budimex). Eu locuiesc în blocul M1 şi pe lângă faptul că nu s-a dat drumul la căldură deloc, apa caldă a fost mai mult rece la etajul 8, unde locuiesc".
Măriuca Gross: "Şi eu locuiesc în sectorul 3 respectiv în Bulevardul Camil Ressu nr.39, bloc z5, şi consider că este o bătaie de joc ce se întâmplă cu furnizarea căldurii în această perioadă. Poate că este necesar un duş rece pentru cei care gestionează căldura în Bucureşti".
Cătă Georgescu: "Locuiesc în Bucureşti în cartierul ,,rezidenţial" Drumul Taberei (str. Tg. Neamţ 19 A, bl. TS 30) şi nu am primit până în prezent niciun strop de caldură. Consider că este o sfidare la adresa noastră a consumatorilor care plătim la timp şi îi ţinem în braţe pe cei cu salarii colosale din Termoelectrica".
Antena 3

×
Subiecte în articol: RADET
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close