Antena 3 CNN Actualitate RADET oprește căldura în București

RADET oprește căldura în București

RADET oprește căldura în București
04 Apr 2017   •   18:36

RADET anunță încheierea sezonului de încălzire 2016 - 2017, având în vedere evoluția temperaturilor exterioare din ultima perioadă, excepție făcând obiectivele speciale - spitale, creșe, grădinițe, școli, sere -, în cazul cărora sistarea serviciilor de încălzire se va face la solicitarea scrisă a conducerii acestora.

"Începând cu data de 4 aprilie 2017 vom iniția procedurile de oprire a furnizării energiei termice pentru încălzire către consumatorii racordați la sistemul centralizat al municipiului București. Oprirea agentului termic pentru încălzire se va face progresiv, prin reducerea temperaturii de livrare și închiderea instalațiilor către consumatori, astfel încât efectele vor fi resimțite în următoarele 72 de ore", informează marți RADET, conform Agerpres.

Potrivit sursei citate, măsura a fost luată în conformitate cu prevederile articolului nr. 117 din Regulamentul pentru furnizarea și utilizarea energiei termice, care precizează că ''oprirea încălzirii se face după trei zile consecutive în care temperatura medie a aerului exterior depășește +10°C, între orele 18,00 — 06,00".

×
Subiecte în articol: RADET căldură incalzire bloc
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close