Antena 3 CNN Actualitate RADET, reacție în cazul avariei de la metrou, unde stația de la Grivița a fost inundată: Avaria nu a aparținut companiei!

RADET, reacție în cazul avariei de la metrou, unde stația de la Grivița a fost inundată: Avaria nu a aparținut companiei!

RADET a avut o primă reacție după ce birourile angajaţilor Metrorex din staţia de metrou Griviţa au fost inundate după ce o conductă a RADET s-a spart. Compania susție că

RADET, reacție în cazul avariei de la metrou, unde stația de la Grivița a fost inundată: Avaria nu a aparținut companiei!
10 Ian 2020   •   11:27

”Avaria din staţia de metrou Griviţa nu aparţine Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti (fostă RADET)

Referitor la informaţiile apărute în spaţiul public în legătură cu „o avarie aparţinînd  RADET,   care a inundat birourile angajaţilor Metrorex din staţia de metrou Griviţa”, pentru corecta informare a opiniei publice vă comunicăm că avaria NU aparţine Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti (fostă RADET).

În urma verificărilor efectuate în cursul acestei dimineţi, de echipe comune ale CMTEB şi Metrorex,  s-a constatat că avaria produsă în dimineaţa zilei de vineri, 10 ianuarie,  care a inundat birourile angajaţilor din staţia de metrou Griviţa aparţine METROREX, fiind vorba de o defecţiune la colectorul de ape uzate care aparţine instituţiei ce adminstrează metroul bucureştean.”, se arată într-un comunicat al companiei.

Panică în Capitală. Circulația metrourilor, la un pas de a fi oprită. Staţie de metrou, inundată după o avarie RADET

×
Subiecte în articol: Metrorex RADET
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close