Antena 3 CNN Actualitate Radio ZU, cel mai ascultat post în București. Mihai Morar: "Le mulțumim tuturor celor care ascultă, simt și sunt ZU în fiecare zi"

Radio ZU, cel mai ascultat post în București. Mihai Morar: "Le mulțumim tuturor celor care ascultă, simt și sunt ZU în fiecare zi"

De 15 ani, Radio ZU continuă să fie lider de audiență și să ocupe primul loc în preferințele bucureștenilor.

Radio ZU, cel mai ascultat post în București. Mihai Morar: "Le mulțumim tuturor celor care ascultă, simt și sunt ZU în fiecare zi"
Sursa foto: Radio ZU | Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Mai 2023   •   15:39

Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Vlad Drăgulin, Emma de la ZU și Tea Teodorescu sunt cei care, de 15 ani, bucură diminețile a milioane de români.

Conform celor mai noi date, Radio ZU este lider de audiență în București, cu peste 210.000 de ascultători unici, fiind, de asemenea, și cel mai ascultat post la nivelul publicului comercial din Capitală.

"Este audiența maximă pentru că fiecare vine cu atmosfera și nebunia lui", a spus Daniel Buzdugan.

"Oamenii care ne ascultă sunt oameni serioși, exact așa cum suntem și noi, dar care nu se iau foarte în serios. Aceasta a fost convenția pe care am făcut-o cu ascultătorii noști încă de acum 15 ani, când am lansat postul de radio. Le mulțumim tuturor celor care ascultă, simt și sunt ZU în fiecare zi", a adăugat Mihai Morar.

Citește și: Hagi, surprins dansând la o petrecere, după ce "marinarii" au câştigat campionatul. Imagini cu "Regele", după victoria FC Farul Constanța

Zi de zi, în orașele din toată țara, Radio ZU este ascultat, în medie, de peste un milion de oameni, iar la nivelul întregii țări, programele ZU sunt preferate de aproape două milioane de ascultători.

Romantic FM se numără, de asemenea, printre posturile preferate de public, înregistrând peste 115.000 de ascultători zilnici și o cotă de piață de 7,6.

Creșterea se menține și la nivelul publicului comercial, Romantic FM înregistrând 30.000 de ascultători unici și o cotă de piață de 3,5.

Unic în peisajul media românesc, Romantic FM este preferat de public pentru ambianța sonoră exclusivistă și un playlist original, cu cea mai mare varietate de cântece europene și din America Latină.

×
Subiecte în articol: Radio ZU lider audienta
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close