Antena 3 CNN Actualitate Radiografii încurcate la spitalul din Târgu Jiu. Un copil cu mâna fracturată a primit rezultatele unei analize la craniu

Radiografii încurcate la spitalul din Târgu Jiu. Un copil cu mâna fracturată a primit rezultatele unei analize la craniu

Radiografii încurcate la spitalul din Târgu Jiu. Un copil cu mâna fracturată a primit rezultatele unei analize la craniu
08 Mai 2014   •   09:24

Unui copil din Târgu-Jiu i s-a făcut o radiografie la mână, însă când să primească rezultatele i s-a prezentat o analiză pentru craniu. Medicii spun că a fost doar o greşeală de numerotare a radiografiilor, însă indicaţiile au fost date pentru diagnosticul corect.

Mama copilului susţine însă că medicii se contrazic în recomandări. Iniţial spuneau că îi vor pune mâna în gips, iar acum vor doar să îl bandajeze.

Copilul a fost adus de mama sa la spital după ce şi-a fracturat mâna. I-a fost făcută o radiografie şi a fost trimis acasă. Când s-a întors pentru rezultat, mama a primit alte rezultate.

Medicii recunosc că au greşit, însă doar în privinţa numerotării.

Chiar dacă ar fi greşit numerotarea, radiografia recomandată iniţial ar trebui să existe. Cu toate acestea, medicii îi cer acum mamei copilului să reia investigaţiile şi să facă o nouă radiografie.

Acum copilul a fost trimis din nou acasă, cu nişte simple bandaje pe care ar trebui să le ţină aproape o lună. Asta deşi i se spusese iniţial că mâna fracturată i se va pune în gips.

×
Subiecte în articol: radiografie
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close