Antena 3 CNN Actualitate Radu Banciu o umilește cumplit pe Andreea Esca: "În fiecare seară a vieții ei era într-un club!" Acuzații extrem de grave

Radu Banciu o umilește cumplit pe Andreea Esca: "În fiecare seară a vieții ei era într-un club!" Acuzații extrem de grave

Tot mai multe reacții din partea persoanelor publice sunt în centrul atenției după ce Andreea Esca a vorbit despre momentele cumplite prin care a trecut ea și familia ei din cauza noului coronavirus.

Radu Banciu o umilește cumplit pe Andreea Esca: "În fiecare seară a vieții ei era într-un club!" Acuzații extrem de grave
de Maria Sabu    |    22 Iul 2020   •   19:42

Vedeta de știri a mărturisit în detaliu clavarul prin care a trecut în această perioadă și cum a reușit să facă față ea, dar și soțul și fiul ei, de la momentul în care au aflat că au fost infectați cu noul virus ucigaș.

Radu Banciu însă nu se lasă ”impresionat” de tot ce a povestit Andreea Esca și vine cu critici dure la adresa ei. ”Nu își face meseria cum trebuie, ea nu făcea nimic”, a spus Banciu.

„Andreea Esca n-a fost niciodată un om de dat exemplu cuiva, eu am spus mereu lucrul ăsta. Ea nu își făcea meseria cum trebuie, dar cei care nu o cunoșteau credeau că e un star, credeau că e ieșită din comun.În realitate ea nu făcea nimic, iar faptul că își desconsidera meseria, după ce citea jurnalul ăla de știri de pe prompter timp de 30 de minute, în fiecare seară a vieții ei era într-un club, se ducea la o petrecere.

Tu, care ești la pupitrul știrilor și care dai informația mai departe trebuie să ai un comportament exemplar, cum are Papa. Și el are concediu, dar nu se duce să danseze, trebuie să ai o ținută.Pe ea nu o interesa decât să se ducă în cluburi, dovadă că una spunea la televizor și alta făcea în realitate, nerespectând niciun fel de reguli. Ăștia sunt idolii noștri? Este o rușine monumentală”, a spus Radu Banciu.

Mihai Gâdea sare în apărarea prezentatoarei de știri

Mihai Gâdea nu a stat pe gânduri și a sărit în apărarea prezentatoarei TV. Acesta  a felicitat-o pentru curajul de care a dat dovadă, vorbind în public despre mementele grele prin care a trecut. Mihai Gâdea susține că nu a înțeles motivul pentru care informația a fost ținută secret până acum.

 "Am întreaga compasiune față de Andreea Esca și familia sa”, a spus Mihai Gâdea la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Radu Banciu andreea esca
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close