Antena 3 Actualitate Radu Berceanu cere bani comisiei de anchetă a alegerilor din 2009. "Cine îmi dă mie înapoi ziua pierdută pe la comisie?"

Radu Berceanu cere bani comisiei de anchetă a alegerilor din 2009. "Cine îmi dă mie înapoi ziua pierdută pe la comisie?"

06 Iun 2017   •   08:14
Radu Berceanu cere bani comisiei de anchetă a alegerilor din 2009. "Cine îmi dă mie înapoi ziua pierdută pe la comisie?"
Sursa foto: foto: Agerpres

Radu Berceanu, unul dintre greii PDL, a cerut bani comisiei parlamentare care anchetează alegerile parlamentare din 2009 pentru a se prezenta la audieri. Fostul ministru al transporturilor, răsfățat cu numeroase contracte de milioane de euro cu statul în perioada de glorie a "portocaliilor", a cerut să i se plătească tranportul de la Craiova la București.

”Mi-a trimis o secretară un SMS în care îmi spunea că trebuie să mă prezint la această Comisie. Am trimis şi eu un SMS înapoi în care am întrebat: bun, şi cine plăteţeşte deplasarea de la Craiova şi înapoi? De atunci nimeni nu mi-a mai zis nimic. E uşor aşa să zici că faci comisie de anchetă, dar oamenii vin toată ţara. Eu ştiu cum e pe la comisie în Parlament, că stai o zi întreagă ca să îşi facă publicitate nişte senatori şi deputaţi pe care îi cunosc de când erau mici. Adică inventează comisii şi modifică regulamentele electricianul ăla, care acum e mare specialist în drept Nicolicea. Când era la PD Mehedinţi era electrician, acum e mare specialist în drept. Bravo lui, că a evoluat, dar cine îmi dă mie înapoi ziua aia pierdută pe la comisie, că dacă stau bine să mă gândesc, eu în 2009 nu eram implicat în campania electorală, nu mai aveam nicio funcţie, dar ei vor să mă întrebe. Să mă întrebe, că eu n-am o problemă, însă înainte să plătească”, a declarat Radu Berceanu, pentru stiripesurse.ro.

×
Subiecte în articol: Radu Berceanu

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close