Antena 3 Actualitate Radu Herjeu (CNA): 'Cine descoperă cele mai multe ilegalități ilustrate în această fotografie?'

Radu Herjeu (CNA): 'Cine descoperă cele mai multe ilegalități ilustrate în această fotografie?'

29 Mai 2020   •   20:09
Radu Herjeu (CNA): 'Cine descoperă cele mai multe ilegalități ilustrate în această fotografie?'
Sursa foto: Facebook / Radu Herjeu

Radu Herjeu, membru al Consiliului Național al Audiovizualului (CNA), a publicat o fotografie pe Facebook în care premierul Ludovic Orban apare în timp ce fumează într-un birou, alături de alți membri ai Guvernului care consumă alcool.

Fotografia a fost publicată, astăzi, 29 mai 2020, și în ea apare premierul Ludovic Orban care fumează într-un spațiu închis, respectiv într-un birou, lucru interzis prin lege.

De asemenea, în fotografie mai apar ministrul Economiei, Virgil Popescu, care ține în mână un pahar cu whisky, ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, care fumează trabuc în timp ce poartă mănuși, vicepremierul Raluca Turcan și ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

"Concurs! Cine descoperă cele mai multe ilegalități ilustrate în această fotografie primește dreptul de fi mândru că nu a votat guvernul Lui! După care, evident, va fi băgat la Mititica, să-i intre mințile-n cap!

PS: Bonus pentru cine ghicește din ce plante e făcut ceaiul din paharul din fața premierului, căci el ne-a spus că nu bea alcool!", a fost descrierea lui Radu Herjeu în postarea de pe Facebook.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close