Antena 3 CNN Actualitate Radu Mazăre, într-o nouă postură. Cum a surprins de data aceasta edilul Constanţei

Radu Mazăre, într-o nouă postură. Cum a surprins de data aceasta edilul Constanţei

Radu Mazăre, într-o nouă postură. Cum a surprins de data aceasta edilul Constanţei
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    19 Aug 2012   •   11:12

A fost pe rând samurai, luptător spartan şi şeic. Sâmbătă seara, primarul Constanţei Radu Mazăre a defilat la Summer Fashion Festival în postură de ţar. Aşa l-a îmbrăcat celebrul designer Cătălin Botezatu.

Edilul a avut şi un sceptru împrumutat de la Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, dar unul fără însemne bisericeşti, ca să nu provoace un alt scandal.

Colecţia haute couture „Ţarina" l-a avut ca principal actor pe primarul Constanţei, Radu Mazăre. Pantalonii strânşi pe picior, căciula de fetru bătută cu pietre preţioase şi sceptrul de suveran au fost definitorii pentru ţinuta de ţar din secolul al XV-lea.

"Mă prinde. Normal, nu sunt ţarul, dar este un comportament mult mai sobru. M-am obişnuit să port taftane din astea lungi, n-au văzut şi când am fost sultan, majarazah, aşa se purtau atunci şi mai ales că îmi place", a spus Mazăre.



Radu Mazăre a anunţat că va suprinde în curând cu alte apariţii senzaţionale, însă nu a dezvăluit viitoarea ţinută.

Până la noul rol, primarul Constanţei va adăuga ţinuta de ţar vastei sale colecţii. Îmbrăcămintea creată de Cătălin Botezatu a costat puţin peste 1.000 de euro.







×
Subiecte în articol: Radu Mazare
Parteneri
Cutremur în România, în această seară, în zona seismică Vrancea
x close