Antena 3 CNN Actualitate Radu Mazăre s-a alăturat protestatarilor de la Constanţa şi a scandat "Jos Băsescu"

Radu Mazăre s-a alăturat protestatarilor de la Constanţa şi a scandat "Jos Băsescu"

Radu Mazăre s-a alăturat protestatarilor de la Constanţa şi a scandat "Jos Băsescu"
de N.B.    |    17 Ian 2012   •   20:35

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, s-a alăturat, marţi seară, protestatarilor din Constanţa şi a scandat împreună cu aceştia "Jos Băsescu", informează Mediafax.

Edilul a fost primit cu simpatie de cei aproximativ 300 de manifestanţi. Mazăre a dat mâna cu oamenii şi mulţi au început să strige "Mazăre nu uita, Constanţa e casa ta", "Primarul e cu noi" şi "Radu, preşedinte".

Aproximativ 300 de persoane protestează, marţi seară, în faţa Prefecturii Constanţa, oamenii dând foc mai multor bancnote false de doi bani cu fotografia lui Traian Băsescu, împărţite participanţilor de Ioana Purcărea, şefa sindicaliştilor din învăţământul constănţean.

Radu Mazăre a avut contre cu prefectura în ceea ce priveşte manifestaţiile. Autorizaţiile de miting pe care le-a dat protestatarilor din Constanţa sunt contestate de prefect. Şi asta nu a fost de ajuns. Un reprezentant al Inspectoratului de Stat în Construcţii i-a cerut primarului autorizaţie pentru cele două corturi amplasate în piaţa unde au loc protestele.

 

×
Subiecte în articol: Radu Mazare proteste Jos Basescu miting
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close