Antena 3 Actualitate O nouă lovitură pentru Radu Mazăre. Proiectul șoselei de coastă, închis definitiv

O nouă lovitură pentru Radu Mazăre. Proiectul șoselei de coastă, închis definitiv

de G.S.    |    06 Feb 2016   •   15:00
O nouă lovitură pentru Radu Mazăre. Proiectul șoselei de coastă, închis definitiv
Sursa foto: Foto: pixabay.com
Radu Mazăre primeşte o nouă lovitură. Noul primar al Constanţei anulează construcţia şoselei de coastă, proiectul de suflet al lui Mazăre de pe vreme cînd acesta era edil al oraşului.Contractul de finanţare a fost reziliat aşa că decizia este definitivă.

Actuala administraţie locală susţine că au existat mai multe nereguli care au făcut imposibilă procedura de atribuire, într-o perioadă scurtă de timp.

Termenul iniţial de finalizare a proiectului era stabilit pentru 31 decembrie. Proiectul Şoselei de Coastă, care ar fi trebuit să facă legătura între Portul Turistic Tomis şi staţiunea Mamaia, a avut de întâmpinat şi cele mai multe piedici, pe linie politică, de la Guvernele Boc încoace.

Iar motivele invocate pentru respingerea sistematică erau dintre cele mai puerile, de la  soarta ciulinilor de care se preocupa pînă la obsesie ministrul pedelist al Mediului de la acea vreme, Sulfina Barbu şi pînă la cea a şoarecilor de cîmp dintr-o specie rară care îşi făcuseră colonii tocmai pe traseul şoselei de coastă.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close