Antena 3 CNN Actualitate Radu Mazăre va sta la Penitenciarul Rahova, în regim închis, până în 2021

Radu Mazăre va sta la Penitenciarul Rahova, în regim închis, până în 2021

Radu Mazăre va sta la Penitenciarul Rahova, în regim închis, până în 2021
11 Iun 2019   •   18:51

Veste proastă pentru Radu Mazăre. În timp ce se fac pregătiri pentru nunta fostului edil al Constanței apare și vestea că acesta va rămâne la Penitenciarul Rahova până în 2021 și că regimul de detenție va fi unul închis. 

Regimul de detenție s-a stabilit după încheierea periooadei de carantină de 21 de zile. Având în vedere că e o pedeapsă destul de mare, nouă ani de închisoare cu executare, e vorba de regim închis. Rămâne în regim închis până în 2021. 

Radu Mazăre stă în cameră cu doi turci și cu un cetățean român. 

Acesta urmează să se căsătorească în jurul datei de 5 iulie cu iubita lui, Roxana, pe care a cerut-o de soție prin telefon. 

Persoanele condamnate care execută pedeapsa în regim închis sunt cazate, de regulă, în comun, prestează muncă şi desfăşoară activităţi educative, culturale, terapeutice, de consiliere psihologică şi asistenţă socială, moral-religioase, instruire şcolară şi formare profesională, în grupuri, în interiorul penitenciarului, sub pază şi supraveghere, în condiţiile stabilite prin regulamentul de aplicare a prezentei legi.

Persoanele condamnate care execută pedeapsa în regim închis pot presta munca şi pot desfăşura activităţi educative şi culturale în afara penitenciarului, sub pază şi supraveghere continuă, cu aprobarea directorului penitenciarul. Atunci când iese la plimbare în curtea penitenciarului, este mereu supravegheat. Schimbarea regimului poate fi cerut după ce se execută o cincime din pedeapsă. 

×
Subiecte în articol: penitenciarul Rahova Radu Mazare
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close