Antena 3 CNN Actualitate Radu Moisin, reales primar interimar în Cluj-Napoca, în urma demisiei lui Sorin Apostu

Radu Moisin, reales primar interimar în Cluj-Napoca, în urma demisiei lui Sorin Apostu

Radu Moisin, reales primar interimar în Cluj-Napoca, în urma demisiei lui Sorin Apostu
Sursa foto: Foto:Mediafax
17 Feb 2012   •   12:37

Primarul interimar al municipiului Cluj-Napoca, Radu Moisin, a fost reconfirmat în poziţia pe care o ocupă, după o şedinţă a Consiliului Local organizată ca urmare a demisiei lui Sorin Apostu din funcţia de primar.

În urma votului dat vineri de consilierii locali, Radu Moisin a fost ales primar interimar cu 15 voturi din 25 de voturi valabil exprimate. Cinci voturi au fost nule, iar cinci voturi au fost acordate celuilalt viceprimar al municipiului, Laszlo Attila, informează Agerpres.

Singurii candidaţi care puteau accede în această funcţie de primar interimar erau cei doi viceprimari ai municipiului Cluj-Napoca.

Radu Moisin a deţinut postul de viceprimar până la finalul lunii noiembrie anul trecut, când a fost ales pentru prima dată în funcţia de primar interimar, după ce Sorin Apostu a fost arestat, în 9 noiembrie.

Înaintea votului, consilierii USL, care în noiembrie nu au fost prezenţi la şedinţa în care a fost votat Radu Moisin ca primar interimar, au ţinut să le atragă atenţia colegilor de la PDL că şi ei sunt vinovaţi de situaţia în care se află în prezent municipiul.

Radu Moisin are 29 de ani și este absovent al Facultatății de Drept a Universităţii ''Babeş-Bolyai''.Din luna ianuarie 2009 Radu Moisin a devenit viceprimar al municipiului Cluj-Napoca.

Sorin Apostu şi-a dat demisia miercuri, 15 februarie, din funcţia de primar, în ziua în care se împlineau doi ani de la câştigarea mandatului.

×
Subiecte în articol: Cluj Napoca
Parteneri
Nouă metodă de înșelătorie în România în numele ministrului Energiei
x close