Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: Acest individ extrem de dubios, Emilian Eva, a primit foarte multe sancţiuni

Radu Tudor: Acest individ extrem de dubios, Emilian Eva, a primit foarte multe sancţiuni

Radu Tudor: Acest individ extrem de dubios, Emilian Eva, a primit foarte multe sancţiuni
25 Iun 2015   •   13:45
Procurorii DNA fac, joi, percheziţii la Parchetul Tribunalului Iaşi şi la locuinţa procurorului Emilian Eva, cel care l-a trimis în judecată pe Dan Voiculescu în dosarul Telepatia. Radu Tudor a comentat informaţiile într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

“Acest individ extrem de dubios, Emilian Eva, care a realizat unul dintre cele mai ruşinoase documente ale statului român după decembrie 1989, şi anume rechizitoriul în cazul Telepatia, acest individ care spunea că Dan Voiculescu influenţează telepatic tot felul de oameni în firmele sale pentru a lua nu ştiu ce decizii, a primit foarte multe sancţiuni. El a fost sancţionat de CSM”, a declarat Radu Tudor.

"Dacă noi vedem acest lucru şi dacă, de ani de zile, avem semne de întrebare cu privire la profesionalismul acestui individ, cu modul în care instrumentează dosare, câte dovezi trebuie să mai vină în public ca să înţelegem odată că dosarul Telepatia a fost o făcătură, o chestiune care nu a respectat niciun fel de elemente de drept procesual şi că, în mod intenţionat, a fost făcut acest dosar pentru o condamnare nedreaptă la adresa lui Dan Voiculescu?" a adăugat Radu Tudor.

×
Subiecte în articol: Emilian Eva radu tudor
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close