Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: Acest sistem pe care îl denigrează Elena Udrea i-a protejat ei toate demersurile ilegale

Radu Tudor: Acest sistem pe care îl denigrează Elena Udrea i-a protejat ei toate demersurile ilegale

Radu Tudor: Acest sistem pe care îl denigrează Elena Udrea i-a protejat ei toate demersurile ilegale
03 Feb 2015   •   11:49

Radu Tudor a comentat declaraţiile recente ale Elenei Udrea, care spune că se duce o campanie de denigrare împotriva ei.

 „Povestea asta cu o campanie de denigrare a ei, din punctul meu de vedere, sunt aere de actor ratat. Elena Udrea s-a denograt singură prin activităţile politice şi economice pe care le-a derulat în cei 10 ani de regim Băsescu. Nu era nevoie ca Serviciul de Informaţii să se implice în denigrarea ei”, este de părerea Radu Tudor.

"Fiecare om din acesta care ajunge la capătul drumului, iar la acest capăt se află câte un magistrat care îl întreabă de sănătate, începe să inventeze tot felul de poveşti", a adăugat jurnalistul.

Radu Tudor a mai precizat că "acest sistem pe care îl denigrează Elena Udrea i-a încurajat ei ei toate demersurile ilegale". "Oamenii aceştia trebuie să răspundă cu toţii, nu doar Elena Udrea. Dacă ea acuză pe cineva şi există probe pentru acest lucru, foarte bine. Să se îndrepte încetişor către DNA şi mai departe către instanţa de judecată”, este de părere Radu Tudor.

 

 

×
Subiecte în articol: Elena Udrea radu tudor
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close