Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: Analiza devastatoare a unui analist militar rus. Intențiile Rusiei pentru România

Radu Tudor: Analiza devastatoare a unui analist militar rus. Intențiile Rusiei pentru România

Radu Tudor: Analiza devastatoare a unui analist militar rus. Intențiile Rusiei pentru România
Sursa foto: foto: captura Antena 3
10 Feb 2019   •   14:41

Radu Tudor prezintă pe blogul său analiza analistului rus Pavel Felgenhauer, alături de care a participat la mai multe forumuri si seminarii pe teme de apărare și securitate și pe care îl caracterizează drept un analist profund.

"Profilul sau ridica si mai multe semnalul de avertizare pentru noi, in urma afirmatiilor sale. Analiza lui in legatura cu dorinta Rusiei de a declansa un razboi in Republica Moldova si Ucraina se bazeaza pe o buna cunoastere a mentalitatii Kremlinului si a comportmentului generalilor din Ministerul Rus al Apararii.

Referirile la Romania sunt extrem de ingrijoratoare, iar profilul lui Felgenhauer ne determina sa-i luam in serios semnalul de alarma, din declaratia data pentru Radio Europa Libera.

Avand in vedere afirmatiile analistului rus, ce completeaza tabloul informatiilor despre intentiile Rusiei, NATO este obligata de evolutiile din Est sa-si intareasca apararea pe Flancul Estic, inclusiv cu acele capabilitati militare ce astazi lipsesc din arsenalul statelor aliate, printre care si Romania", scrie Radu Tudor.

Mai multe detalii, pe radu-tudor.ro.

×
Subiecte în articol: radu tudor
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close