Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor, după anunțul lui Vladimir Putin privind folosirea armelor nucleare: "Trebuie să luăm foarte în serios această amenințare"

Radu Tudor, după anunțul lui Vladimir Putin privind folosirea armelor nucleare: "Trebuie să luăm foarte în serios această amenințare"

Realizatorul Antena 3, Radu Tudor a comentat mesajul dat de Vladimir Putin în urmă cu puțin timp, despre folosirea forțelor nucleare ale Rusiei.

Radu Tudor, după anunțul lui Vladimir Putin privind folosirea armelor nucleare: "Trebuie să luăm foarte în serios această amenințare"
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    27 Feb 2022   •   16:35

"Vladimir Putin face ce știe mai bine, și anume amenință: Ucraina, NATO, lumea liberă, pe absolut oricine. Interpretez această decizie a lui ca o strategie de a ridica miza foarte mult și de a impune lumii libere voința sa. Va ameninț cu arma nucleară dacă nu țineți cont de dorința mea, de a invada Ucraina, de a împiedica aderarea acestei țări la NATO și de a rescrie istoria întorcându-ne în urmă cu 25 de ani", a spus, la Antena 3, analistul militar Radu Tudor.

"Probabil toată lumea se întreabă dacă Vladimir Putin este atât de nebun încât să folosească armele nucleare. Răspunsul pentru moment este că probabil nu, și folosește acest instrument extrem de periculos doar ca o formă de presiune.

Dar noi nu ne putem baza pe un element de raționalitate al președintelui Federației Ruse, pentru că el nu a fost dovedit până în acest moment. Drept pentru care trebuie să luăm foarte în serios această amenințare, și sunt convins că în cel mai scurt timp va există o reacție similară, fermă, din partea Alianței Nord-Atlantice", a mai precizat acesta.

Având în vedere minciunile lansate de Vladimir Putin, cum că liderii NATO instigă împotriva Federației Ruse, evident că tot ceea ce vine de la Moscova trebuie să interpretăm în sensul adevărului. Minciunile lansate de acolo folosesc unui regim care, din păcate, amenință lumea liberă, care amenință pacea noastră a tuturor și care este incapabil să vadă că, în momentul de față, la Moscova, sunt cozi de mii de persoane la banomatele din cele mai importante bănci, pentru că rușii sunt disperați să scoată banii din bănci. 

×
Subiecte în articol: Război Ucraina Vladimir Putin negocieri
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close