Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: Arestul la domiciliu este mult mai normal pentru Elena Udrea

Radu Tudor: Arestul la domiciliu este mult mai normal pentru Elena Udrea

Radu Tudor: Arestul la domiciliu este mult mai normal pentru Elena Udrea
07 Mai 2015   •   12:23
Realizatorul emisiunii "Punctul de Întâlnire", Radu Tudor, a explicat că decizia de plasare a Elenei Udrea în arest la domiciliu este un benefică, probabil pentru mai multe părţi. 
 
"O decizie fericită pentru multă lume, în primul rând pentru Elena Udrea, dar şi pentru Traian Băsescu, care va avea în sfârşit o prietenă cu care să se joace în faţa blocului şi cu care să vorbească şi pe care să o protejeze. Este o decizie probabil bună şi pentru SRI, care va avea ce să intercepteze din discuţiile pe care le va avea Udrea acum, în arest la domiciliu."
 
Radu Tudor a amintit că s-a declarat de fiecare dată împotriva arestului 
 
"Eu m-am declarat împotriva arestului la Poliţia Capitalei, pentru cei care nu reprezintă un pericol public. Cred că starea aceasta de arest la domiciliu este mult mai normală pentru Elena Udrea, cât timp ea nu se sustrage anchetei şi nu poate fi încadrată la categoria "pericol public". De altfel ar putea însemna şi o oportunitate fantastică pentru cei care mai vor să obţină nişte informaţii de la ea sau de la Traian Băsescu, ştiut fiind că cei doi se vor întâlni şi vor vorbi."
 

×
Subiecte în articol: radu tudor Elena Udrea arest domiciliu
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close