Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: Asistăm la atacuri furibunde la adresa unor oameni care ar trebui protejaţi de societate

Radu Tudor: Asistăm la atacuri furibunde la adresa unor oameni care ar trebui protejaţi de societate

Radu Tudor: Asistăm la atacuri furibunde la adresa unor oameni care ar trebui protejaţi de societate
19 Iun 2013   •   19:49

Jurnalistul Radu Tudor a comentat, în ediţia de miercuri seară a emisiunii "La ordinea zilei" de la Antena 3, declaraţia revoltătoare a avocatului Remus Borza, administratorul judiciar al Hidroelectrica, prin care justifică decizia de a concedia zece angajate aflate în concedii de maternitate.

"Afirmaţia Hidroelectrica este o societate de producţie, nu de lăuze, în primul rând trebuie să atragă o condamnare imediată din partea Consiliului National pentru Combaterea Discriminării, scuze publice din partea lui Victor Ponta, care l-a girat personal pe acest individ, şi dispariţia lui imediată din fruntea companiei Hidroelectrica", a afirmat Radu Tudor în emisiune.

Realizatorul "Punctul de Întâlnire" a afirmat că o ţară civilizată şi educată nu doar că încurajează, ci stimează orice femeie, cu atât mai mult cu cât este vorba despre o femeie care decide să dea naştere unui copil.

"Ajungem, din păcate, să fim martori şi să nu reacţionăm politic şi administrativ la atacurile furibinde la adresa unor oameni care ar trebui protejaţi de societate", a completat Radu Tudor.

Zece angajate ale Hidroelectrica au adresat o scrisoare deschisă doamnelor Maria Băsescu şi Daciana Ponta. Femeile, aflate toate în concedii de maternitate, le cer soţiilor preşedintelui şi premierului să ia atitudine împotriva modului în care au primit preavize de concediere.


×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close