Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: Băsescu a fost protejat la cel mai înalt nivel, pe când Iohannis este executat după doar un an de mandat

Radu Tudor: Băsescu a fost protejat la cel mai înalt nivel, pe când Iohannis este executat după doar un an de mandat

Radu Tudor: Băsescu a fost protejat la cel mai înalt nivel, pe când Iohannis este executat după doar un an de mandat
Sursa foto: Foto:presidency.ro
15 Ian 2016   •   17:10

Cheile din justiția lui Băsescu îi arată pisica lui Klaus Iohannis în anul în care se numesc șefii Inaltei Curti de Casație și Justitie, Parchetului General și DNA. E scenariul incendiar lansat de Radu Tudor pe blogul personal.

În ultimele luni, două decizii judecătorești i-au fost devaforabile lui Klaus Iohannis. Prima, l-a lăsat fără una dintre casele sale din Sibiu. Cea de-a doua este condamnarea baronului Frunzaverde pentru că ar fi șantajat mai multi primari ca să adune cât mai multe voturi pentru Iohannis în turul doi al prezidențialelor. Decizia Tribunalului Caraș Severin are efect de bombă în interiorul PNL.

”Traian Băsescu a fost protejat de la cel mai înalt nivel, chiar și atunci când au existat dovezi privind implicarea sa în activități infracționale, pe când Klaus Iohannis, după primul an de mandat, are deja două execuții scurte. Prima la Curtea de Apel Brașov, a doua la Tribunalul Caraș Severin, acolo unde se spune că niște lideri PNL au obținut ilegal voturi pentru Iohannis”
, a spus Radu Tudor, într-o intervenție telefonică la Esențial.

Radu Tudor a afirmat că toate aceste lucruri sunt posibile pentru că Iohannis nu a făcut schimbările necesare și nici nu a avut îndrăzneala să aducă figuri noi în instituții, atunci când a ajuns președintele României.

Mai multe detalii despre acest scenariu, pe radu-tudor.ro



×
Subiecte în articol: radu tudor Esential Klaus Iohannis
Parteneri
Un nou val de aer rece va traversa România
x close