Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: Băsescu este ultimul personaj care poate plânge pe umerii oamenilor că se scumpeşte benzina

Radu Tudor: Băsescu este ultimul personaj care poate plânge pe umerii oamenilor că se scumpeşte benzina

Radu Tudor: Băsescu este ultimul personaj care poate plânge pe umerii oamenilor că se scumpeşte benzina
de S.T.    |    03 Dec 2013   •   23:01
Jurnalistul Radu Tudor consideră că Traian Băsescu este ultimul personaj care poate plânge pe umerii oamenilor că se scumpeşte benzina cu 30 de bani.

"În statistica analiştilor economici, benzina s-a scumpit în România, de la 4 la 6 lei în mandatul Băsescu-Boc, 2008-2012, în timp ce preţul barilului de petrol a scăzut pe plan mondial", a spus Radu Tudor, marţi, la "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea".

Potrivit jurnalistului, sunt numeroase "dovezi ale diversiunii ordinare pe care o practică Traian Băsescu astăzi".

"Este ultimul personaj care poate plânge pe umerii oamenilor că se scumpeşte benzina cu 30 de bani. Avem nevoie de un sacrificiu să avem şi noi o autostradă de la est până la ieşirea din vest. (...) În ultimul an de mandat, Traian Băsescu vrea să pună în aplicare blestemul pe care l-a rostit după 29 iulie. A avut un discurs în care a spus că cei care au contribuit la încercarea lui de demitere vor plăti", a spus Radu Tudor.

Potrivit realizatorului emisiunii "Punctul De întâlnire", Traian Băsescu se răzbună acum pe toţi românii care au dat un vot covârşitor la referendumul din 29 iulie.

"Este insuportabil să trăieşti cu un asemenea scandalagiu politic timp de 9 ani şi ceea ce face el acum este să încerce să scufunde România odata cu el(...). Vrea să faca cât mai mult rău în ultimul an de mandat, pentru că răul făcut altora îi provoacă lui o incredibilă stare de bine", a mai spus Radu Tudor.

Urmăreşte AICI înregistrarea integrală a emisiunii "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea".

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close