x close

Radu Tudor, carte-eveniment dedicată aderării României la NATO

de D.G.    |    09 Apr 2019   •   20:46
Radu Tudor, carte-eveniment dedicată aderării României la NATO 817 foto: captura Antena 3

La 6 ani de la lansărea primei sale cărți, Radu Tudor le face o surpriză telespectatorilor săi fideli, dar și citorilor români pasionați de acest subiect, și vine cu o nouă carte eveniment dedicată aderării României la Alianţa Nord-Atlantică: "NATO. 70 de ani de apărare și securitate euro-atlantică".

"Cu acest prilej cu totul special din anul 2019, 15 ani de la intrarea României în NATO și 70 de ani de la crearea Alianței, mi-am propus să editez o carte - le mulțumesc celor de la Meteor Press că au reușit performanța de a edita această carte în așa fel încât să iasă de sub tipar exact pe 4 aprilie, în ziua în care NATO a împlinit 70 de ani.

Această carte. pe care, mi-am dorit-o foarte mult, a treia carte a mea, a fost publicată, se găsește în toate librăriile din România și, evident, poate fi comandată online la Meteor Press.

Această carte conține cele două interviuri pe care le-am realizat cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, inteviul cu comandantul suprem al forțelor aliate din Europa, generalul Philip Breedlove, și câteva analize și mesaje pe care în ultimul an de zile le-am transmis în calitate de jurnalist și de moderator de emisiune de televiziune.

Cred că această carte reprezintă forma mea de omagiu pentru această dublă aniversare istorică, una pentru România și una pentru NATO", a spus Radu Tudor.

 

Citeşte mai multe despre:

Punctul de intalnire
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati